Veličina fonta: +

  AVON - True Colour Quad: Purple Haze

  Prije puno vremena kupila sam Avonov True Colour Quad. Avon nudi dosta nijansi ali moj izbor je pao na Purple Haze. To je paleta od 4 sjenila, koja dolazi u plastičnoj crnoj ambalaži, na unutarnjoj strani poklopca nalazi se ogledalo. Evo slikice ( nažalost sjenila sam prije slikanja već isprobala, kupljena su prije nastanka bloga, nadam se da Vam ne smeta):

   

   
  Prva nijansa je svijetlo roza, koja je najslabije pigmentirana. Koristim ju jako rijetko.
  Druga nijansa je svijetlo ljubičasta koja je meni divna. Nju znatno češće koristim, čak većinom stavim samo nju i malo maskare i izgleda odlično.
  Treća nijansa je tamno ljubičasto - smeđa nijansa. Na swatchevima izgleda dosta smeđe ( uživo ipak ljubičasta dolazi do izražaja malo više).
  Zadnja nijansa je predivna siva nijansa koja je usto i najbolje pigmentirana i najduže će izdržati na kapcima bez baze.


   
  Prije slikanja stavila sam ipak bazu, jer bez nje, prvo i drugo sjenilo se nebi uopće vidjeli. Prvo i drugo sjenilo su slabije pigmentirani kao i većina svjetlih nijansi. Dok tamnije nijanse su nešto malo bolje. Sjenila sadrže u sebi sitni sjaj. Moram  napomenuti da bez baze sjenila jedva izdrže nekoliko sati. Sa bazom se ne miču. Mogu se najčešće naći po cijeni od 55 kuna, dok je regularna cijena 85 kuna.
  Iako kraće traju, volim koristiti ovu paleticu. Sve u svemu vjerovatno bi kupila ponovno ovaj proizvod.

   
  Dali ste isprobali sjenila za oči od Avona? Koja su vaša najdraža i najčešće korištena sjenila?
   
  Veki :)
   
  Alverde - LE Etno Reloaded ruž za usne Terra
  Get to know me TAG

  Povezani postovi