Veličina fonta: +

  Alverde - LE Etno Reloaded ruž za usne Terra

  Prilikom posljednje posjete DM- u, uočila sam trenutnu LE kolekciju od Alverde - Etno Reloaded, svidjelo mi se pakiranje svih proizvoda, te sam jednostavano morala nešto odabrati "za uspomenu" stoga je odabir pao na ruž za usne u nijansi 20 Terra.

   

  dnevno svijetlo

   

  dnevno svijetlo

   

  Ruž je iznenađujuće dobre kvalitete i postojanosti, uzmemo li u obzir cijenu od oko 26 kn. Dolazi u prekrasnom kartonskom pakiranju oslikano etno uzorcima sa vanjske strane ambalaže, dok je mehanizanim u kojem se nalazi ruž, onaj klasičn - metalni. 

   

   

   

   

   

  Ono što mi se sviđa kod ovog ruža je to što je mat, inače uvijek preferiram mat ruževe, ali onda može nastati problem kod istih, jer neki mat ruževi mogu isušivati usne. Srećom, ovaj ruž ne isušuje već je umjereno masan i jako ugodan na usnama. 

   

  S obzirom da se radi o tamnijoj boji ruža, možda će te pomisliti kako će ga biti malo teže nanijeti, zbog eventualno prelijevanja preko usana, ali on i tu obavlja odličan posao, jer se ne prelijeva, ne treba vam olovka za usne radi lakšeg nanošenja, samo lagana ruka i ruž doslovno klizi na usnama.

   

  Trajnost mu je solidna, oko 4 sata, kada počinje blijediti lagano, uz umjereno konzumiranje hrane i pića. 

  Ja sam i više nego zadovoljna kvalitetom ovog ruža, dok me sama nijansa oborila s nogu. Topla boja šljive sa primjesom crvene, idealna boja za jesen. 

   

  dnevno svijetlo

   

  sa blicem

   

  dnevno svijetlo 

   

   

   

  Jeste već primjetili ovu kolekciju? Kako vam se sviđa boja ovog ruža?

  Maja xx

  Too Faced Amazing Face Honey Beige - Puder u kamen...
  AVON - True Colour Quad: Purple Haze

  Povezani postovi