Veličina fonta: +

  Too Faced Amazing Face Honey Beige - Puder u kamenu

  Još jedan proizvod od Too Faced branda koji me osvojio. Zaista, obožavam Too Faced proizvode i za mene su definitivno HG (Holy Grail) - za sada. Ovaj Amazing Face - puder u kamenu je kupljen prilikom moje posljednje posjete Sephori, a kako je Sephora u Hrvatskoj zatvorila, preostaje nam samo internet kupovina, za kupnju proizvoda koje više nisu dostupne kod nas. 

   

  Too Faced Amazing Face - Honey Beige

   

  Između dvije preostale nijanse u trgovini, odlučila sam se za nijansu Honey Beige, jer mi je Nude više vukla na rozo, a ja preferiram pudere koji vuku na žuto. Dolazi u jednostavnom crnom plastičnom pakiranju, sa ogledalom i (upotrebljivom)  spužvicom koja se nalazi u posebnom spremniku ispod samog pudera. Plaćen je oko 100 kn na sniženju, a količina mu je 9 grama. 

   

  sa blicem

  Too Faced Amazing Face - Honey Beige

   

  sa blicem

   

  dnevno svijetlo

   

  Nemojte da vas zadnja slika prepadne, jer je boja vjernija onoj slici sa blicem. Puder je mekan teksturom, iako se dosta trusi, to ne umanjuje njegovu vrijednost, dapače ovo je za mene osobno jedan od najboljih pudera u kamenu koje sam imala prilike probati, a do sada sam koristila Chanelov, MUA, Clarins i L'orealov, Too Faced je za mene osobno HG. 

   

  Why be pretty when you can be gorgeous?

   

   

  Kod njega mi se sviđa jer ga ne osjećam na licu, ima iznenađujuće dug matirajući efekat na licu, oko 8 sati sigurno (imam mještovitu kožu), čini lice prirodnim i stoga izgleda neprimjetno. Ima lagano prekrivanje, pa mi ga je bilo zgodno koristiti preko ljeta nakon što bi primer nanijela na lice, a sadrži SPF 15. Ne isušuje kožu, a nisam ni imala nikakve reakcije na licu dok sam ga koristila. 

   

  Too Faced Amazing Face

  spužvica

   

  Too Faced Amazing Face

  Honey Beige

   

   

  I još jedna pozitivna stvar kod ovog pudera je to što dolazi sa upotrebljivom spužvicom, koja nije ona klasična "spužvasta" spužva :D ova je od velura, jako je mekana i ne zacementira lice kad se koristi, samo je nemojte koristiti mokru, jer će te dobiti zacementirani efekat na licu. ;)

   

  dnevno svijetlo

  Too Faced Amazing Face Honey Beige

   

  sa blicem

  Too Faced Amazing Face Honey Beige

   

  stražnja strana kutije

  Too Faced Amazing Face Honey Beige

   

   

  Volite li i vi Too Faced proizvode? Jeste li ih imali prilike isprobati?

  Maja xx

  Halloween Nail Art Izazov - Pauci
  Alverde - LE Etno Reloaded ruž za usne Terra

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/