Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Balea - šampon za suho pranje kose

Razlog kupnji ovog proizvoda je to što sam u zadnjih nekoliko mjeseci prisiljena kosu prati svaka 3 dana, jer se zamasti brzinom svijetlosti, a prije sam mogla bez problema biti i 5 dana neoprane kose i sve bi bilo ok i nije bilo znakova masnoće.

Često pranje kose nije zdravo i može uništiti kosu, čitajući kod kolegice  Voodoo Blonde sve pohvale o Batiste šamponu za suho pranje, odlučila sam i ja dati šansu takvom proizvodu.

 

 

 

 

Međutim, Batiste šampona nije bilo na policama DM- a, pa sam se odlučila za Balein. Batiste inače ima šampone za suho pranje, za svijetlu i tamnu kosu, dok ovaj od Balee ima samo za svijetlu, koliko sam primijetila. Cijena je 20 kn.

 

Sprej obavlja svoj posao i to na način da vam ukloni svu masnoću sa vlasišta i osvježi izgled same kose. Inače je bijele boje kada se pošprica na kosu, ali to nama tamnokosima ne stvara problem, jer kada ga se pospreja, pričeka da se osuši i istrlja dobro ručnikom, nema nikakvih tragova bijele boje na kosi. Bez brige.

 

Miris mi se sviđa, cvijetni je i na kosi lijepo miriše, dok bi vas prilikom sprejanja mogao pomalo ugušiti. Znam, nije zdravo.

Kosu vam neće ostaviti glatkom i lepršavom, ali će vam dodati na volumenu i maknuti svu masnoću sa vlasišta. Stoga, je idealan proizvod ako ste u velikoj žurbi, a nemate vremena oprati kosu.

 

Nisam ga nosila na glavi 24 sata, jer bi me nakon par sati uhvatio svrbež na tjemenu i automatski sam išla prati kosu, jer to ne podnosim nikako.

 

 

Nisam do sada probala od Batiste šampon, ali pretpostavljam da su manje više na isti princip, tj. da pružaju isti efekat, samo je Balein jeftiniji. 

Ne znam da li ću kupovati opet ovaj proizvod, jer nemam naviku koristiti ove proizvode, priznajem da dobro dođu, ali isto tako ni sama ne znam što je nezdravije? Korištenje ovog spreja ili pranje kose svaka 3 dana? 

 

Što vi mislite?

Maja xx

0
L’Oréal Professionnel Mythic Oil – Colour Glow Oil
LOTD (Look Of The Day) Part I.

Povezani postovi

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

hm, moja je kratka tako da sam navikla, al nikad nisam probala ovako nesto, cak ni kad sam imala dugu kosu... mislim da bi se pocela cohati po glavi onak, instinktivno:)))

no, ziher ima neku funkciju, onak privremeno, tijekom dana, dok se ne...

hm, moja je kratka tako da sam navikla, al nikad nisam probala ovako nesto, cak ni kad sam imala dugu kosu... mislim da bi se pocela cohati po glavi onak, instinktivno:)))

no, ziher ima neku funkciju, onak privremeno, tijekom dana, dok se ne dođe doma... pretpostavljam da je ok imat sa sobom u torbi pa kad je koma onda ajde... al uvijek sam radije zalizala dugu kosu u rep ili pundzu i onda stavila gela i sve bi izgledalo super:D

Pročitaj više
 
This comment was minimized by the moderator on the site

Da, vjerojatni ti ne bi bilo ugodno na glavi, stvar je navika. a kod mene malo i želje. Zanimalo me što točno radi kosi ok je za par sati, kao privremena zamjena. Ali bi radije preferirala tvoju opciju sa gelom, jer bi me sigurno manje svrbilo

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location