Veličina fonta: +

  Balea - šampon za suho pranje kose

  Razlog kupnji ovog proizvoda je to što sam u zadnjih nekoliko mjeseci prisiljena kosu prati svaka 3 dana, jer se zamasti brzinom svijetlosti, a prije sam mogla bez problema biti i 5 dana neoprane kose i sve bi bilo ok i nije bilo znakova masnoće.

  Često pranje kose nije zdravo i može uništiti kosu, čitajući kod kolegice  Voodoo Blonde sve pohvale o Batiste šamponu za suho pranje, odlučila sam i ja dati šansu takvom proizvodu.

   

   

   

   

  Međutim, Batiste šampona nije bilo na policama DM- a, pa sam se odlučila za Balein. Batiste inače ima šampone za suho pranje, za svijetlu i tamnu kosu, dok ovaj od Balee ima samo za svijetlu, koliko sam primijetila. Cijena je 20 kn.

   

  Sprej obavlja svoj posao i to na način da vam ukloni svu masnoću sa vlasišta i osvježi izgled same kose. Inače je bijele boje kada se pošprica na kosu, ali to nama tamnokosima ne stvara problem, jer kada ga se pospreja, pričeka da se osuši i istrlja dobro ručnikom, nema nikakvih tragova bijele boje na kosi. Bez brige.

   

  Miris mi se sviđa, cvijetni je i na kosi lijepo miriše, dok bi vas prilikom sprejanja mogao pomalo ugušiti. Znam, nije zdravo.

  Kosu vam neće ostaviti glatkom i lepršavom, ali će vam dodati na volumenu i maknuti svu masnoću sa vlasišta. Stoga, je idealan proizvod ako ste u velikoj žurbi, a nemate vremena oprati kosu.

   

  Nisam ga nosila na glavi 24 sata, jer bi me nakon par sati uhvatio svrbež na tjemenu i automatski sam išla prati kosu, jer to ne podnosim nikako.

   

   

  Nisam do sada probala od Batiste šampon, ali pretpostavljam da su manje više na isti princip, tj. da pružaju isti efekat, samo je Balein jeftiniji. 

  Ne znam da li ću kupovati opet ovaj proizvod, jer nemam naviku koristiti ove proizvode, priznajem da dobro dođu, ali isto tako ni sama ne znam što je nezdravije? Korištenje ovog spreja ili pranje kose svaka 3 dana? 

   

  Što vi mislite?

  Maja xx

  L’Oréal Professionnel Mythic Oil – Colour Glow Oil
  LOTD (Look Of The Day) Part I.

  Povezani postovi