Veličina fonta: +

  L’Oréal Professionnel Mythic Oil – Colour Glow Oil

  Kada su me iz L’Oréal Professionnela priupitali što bih iz Mythic Oil linije željela recenzirati, odmah sam znala da želim Colour Glow Oil, jer sam ga baš i namjeravala kupiti. :) Naime, obožavam ulja za kosu, od nekih radim maske i dodajem ih preljevima, a profesionalna ulja koristim za završni touch.

   

  O proizvodu

  Ovo je ulje namijenjeno obojenoj kosi. Sastoji se od mješavine ulja sjemena lana i ulja brusnice. Iz L’Oréal Professionnela navode u čemu je tajna ove kombinacije: ulje lana sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina te obavija vlakno kose za jaču blistavost, zaštitu i sjaj. Ulje brusnice je snažan antioksidans hranjivih svojstava koje hrani kosu za blistavi glamur.

   

  Upute za uporabu

  U uputama je navedeno da je potrebno istisnuti 1 – 2 pumpice u dlan i nanijeti ulje na suhu ili vlažnu kosu. Mojoj dužini i gustoći kose je potrebna i koja pumpica više (u prosjeku istisnem 3 pune pumpice).

   

  Rezultati

  Ovaj me proizvod oduševio na prvu! Stvarno je savršen. Ono što se odmah može vidjeti da je kosa zaglađena i sjajna. Postaje mekana i svilenkasta i češalj doslovno klizne kroz nju. Sadrži UV filter pa je kosa zaštićena od negativnog sunčevog zračenja. Uz to je i nahranjena, što mojoj gladnoj, tj. izbijeljenoj i obojenoj kosi itekako godi. Ne masti ju, već se neposredno upija, a i ugodno miriše.

   

  Završne misli

  Znate onaj osjećaj kada iz salona izađete s predivnom, zaglađenom i sjajnom kosom? E pa taj salonski doživljaj upravo možete dobiti ovim uljem. Samo morate pronaći odgovarajuću mjeru te procijeniti kada ćete ga nanijeti. Ja ga stavljam kada mi je kosa malo vlažna, no gotovo suha. Potrebno je samo par pumpica za potpuni doživljaj, tako da je ovo isplativa investicija, jer će vam bočica sigurno dugo trajati.

  L'Oréal Professionnel Mythic Oil - Colour Glow Oil

  L'Oréal Professionnel Mythic Oil - Colour Glow Oil

  L’Oréal Professionnel Mythic Oil – Colour Glow Oil

  Sastojci

   

  Mythic Oil linija

  Kompletna linija Mythic Oil proizvoda sastoji se od tri ulja, jednog mlijeka te šampona i regeneratora. Slijedi i nekoliko podataka o svim proizvodima, jer vjerujem da će vas zanimati.

  • Mythic Oil – idealno za sve tipove kose (ulje avokada i ulje koštica grožđa)
  • Mythic Oil mlijeko – idealno za tanku do normalnu kosu (royalactin i ulje pasiflore)
  • Mythic Oil za sjaj obojene kose (ulje lana i ulje brusnice)
  • Mythic Oil bogato ulje – idealno za suhu i neukrotivu kosu (ulje rižinih mekinja i ulje argana)
  • Mythic Oil hranjivi šampon i Mythic Oil hranjiva maska (ulje argana i ulje pamuka)

   

  Količina:

  • ulja i mlijeko – 125 ml
  • šampon – 250 ml
  • maska – 200 ml

   

  Cijena:

  • ulja i mlijeko – 198 kn
  • šampon – 104 kn
  • maska – 167 kn

  L'Oréal Professionnel Mythic Oil

  Svi navedeni proizvodi, kao i općenito svi L’Oréal Professionnel proizvodi dostupni su ekskluzivno u frizerskim salonima.

   

  Slike

  Možete vidjeti i rezultat na mojoj kosi. Nadam se da sam slikama uspjela dočarati sjaj i mekoću. Kosa nije stilizirana, odnosno samo je prirodno posušena i počešljana.

  L'Oréal Professionnel Mythic Oil - Colour Glow Oil

  L'Oréal Professionnel Mythic Oil - Colour Glow Oil

   

  Što biste voljele isprobati iz ove linije?

  ŽIVOTINJSKO CARSTVO
  Balea - šampon za suho pranje kose

  Povezani postovi