Veličina fonta: +

  Vizura frizure by Petra Granić / Lob frizura osvojila je žensku populaciju

  Hit frizura Lob, inspirirana poznatom Bob formom, bila je zaštitni znak legenda poput Coco Chanel, i Louise Brooks, a današnja kraljica modne scene, urednica američkog izdanja magazina Vogue, Anna Wintour, već je godinama vjerna upravo toj frizuri. Produženi bob je osvojio velike simpatije kod žena te je u vrlo kratkom roku obasjao stranice modnih časopisa, a poznate zvijezde showbiza su se vrlo dobro snašle u ulozi Loba.

  LOB STUDIO ETRA

  Ova jednostavno primamljiva forma frizure vrlo je praktična i jednostavna za održavanje. Moguće ju je ukomponirati sa dubokim gustim dužim šiškama koje naglašavaju oči, a lagani "move colors" pramenovi, koje preporučam u studiju Etra, savršeno su se uklopili u ovaj "messy" look Lob frizure.

  LOB 1

  Lob forma je produženi graduirani bob sa izduženim prednjim pramenovima, lagano površinski istanjeno kako bi kosa prirodno pratila punoću profila stražnjeg dijela glave. Ova frizura odlično izgleda na gotovo svakoj ženi jer ističe prirodnost i jednostavnost koja se nalazi u svakoj od nas. Može se nositi ravno s eventualnim pojačanim volumenom za večernje izlaske ili apsolutno "messy".

  LOB 2

  Ili pak polu-valovito s izraženim šiškama, a u tome će vam pomoći pjena za volumen ili sea salt tekući sprej morske vode koji naglašava bujnost i valovitost kose.
  Petra Granić / kreativna direktorica studija Etra

  LOB 3

   

  Mea Organica ~ Burgundy ruž za usne & Piling za li...
  D life / hay day navlakuša, polimer reciklaža, sko...

  Povezani postovi