Veličina fonta: +

  Mea Organica ~ Burgundy ruž za usne & Piling za lice

  Napokon sam ću Vam predstaviti i pisati o Mea Organica proizvodima. Za početak sam odabrala da to budu jedan ruž za usne i piling za lice, jer sam se nekako najbolje upoznala s njima i najviše ih koristila od 12. mjeseca kada sam proizvode dobila na testiranje:) Moj prvi dojam prilikom otvaranja paketa unutar kojeg su bili proizvodi je divan miris, onaj poseban miris prirodnih sastojaka koji možete osjetiti samo u prirodi, kuhinji, smočnici/špajzi  :)Zaista osvježenje u mojoj kolekciji :)

  20150315_135201.jpg

  10922431_582995615178315_1645301924950978178_n.jpg

  Kada sam proizvode dobila, Mea Organica je bila tek na početku proizvodnje i prodaje, tako da nije imala skroz riješeno pitanje ambalaže… U međuvremenu, dobila je ovaj prekrasan, gornji, pomalo retro logo i mislim da je dizajn uspješno izveden :) Savršeno prikazuje taj prirodni, usudila bih se reći rustikalan pristup kozmetici :)

  Mea Organica je brand 100% prirodne organske kozmetike koja se stvara prema Vašim željama. Prepoznaje Vaše potrebe, tipove kože, te se stvara suradnjom.

  Znači, posebnost ovog brenda je u tome što su sastojci uistinu potpuno prirodni, a to ćete shvatiti već na prvi njuh i korištenje. Kao što je navedeno, proizvodnja i prodaja proizvoda stvara se suradnjom i dogovoromKroz iskustvo i godine ste mogli primijetiti koji sastojci pašu Vašoj koži, a koje trebate izbjegavati, jer nepovoljno utječu na njuMea Organica će kreirati proizvod koji je kombinacija sastojaka savršenih za Vas … Mislim da je ovo inovativno i ne svakodnevno, jer kod većine brendova ne možemo kontrolirati ni birati što da stave u proizvod koji kupujemo i plaćamo. 

  Kreatoricu branda Mea Organica, Luciju ,, osobno poznajem i iz prve ruke znam da je godinama, još iz srednjoškolskih dana, veliki zagovornik zdravog načina životaNepresušan je izvor informacija i saznanja kako živjeti što zdravije, te je svoju ljubav prema zdravom životu prenijela i na ovaj brand, zdravih proizvoda :)

  Za ostale informacije obratite se Luciji u inbox, na facebook stranici – Mea Organica.

  20150315_140503.jpg

  Burgundy ruž za usne

  20150315_140705.jpg

  Za vrijeme prvih, oštrih zimskih dana, kada su moje usne popucale do te mjere da su se počele stvarati ranice na njima, ovaj ruž je bio moj spas. Vjerojatno se pitate kako jedan ruž može skroz oporaviti usne :) Može, ako su u njemu potpuno prirodni sastojci koji ljekovito utječu na iritirane i ispucane usne :)

  Lucija je za mene kreirala malo prozirniju boju, tako da pigmentacija na usnama nije ni blizu onoj kakva je na samom ružu. Radi se o nježnom, prozračnom tragu kojeg ostavlja na usnamaDaje lagano roskasto-berry tragZapravo se ponaša kao obojeni balzam. No, ako Vi imate želju da pigmentacija bude jača, to naravno tražite :)

  20150317_141839.jpg

  Sastojci ovog ruža su – caranuba vosak, pčelinji nerafinirani vosak, shea maslac, kokosovo ulje, bademovo ulje, vitamin e, miris vanilija/esencija ruže, ulje marelice. 

  U dodiru s usnama ovaj ruž je pomalo tvrd, ali brzo počne popuštati i lagano se nanosi na njih. Sviđa mi se što pri svakom novom nanošenju tekstura ruža je ponovno tvrđa, jer tako dobijem dojam da je proizvod svježiji i unatoč prisutnim uljima njegova tekstura se ne topi i oblik nije iskrivljenAmbalaža zaista odlično čuva proizvod :)

  Miris i okus ruža me najviše asocira na spomenutu marelicu. Prirodnost ovog mirisa ne može dosaditi, a okus koji ostavlja na usnama je potpuno ugodan i ne smeta :)

  Ovaj proizvod je za mene SOS, kada mi usne podivljaju i ne može ih izliječiti niti jedan balzam kojeg imam u kolekciji, jer trenutno daje osjećaj olakšanja, oporavlja usne i one kroz sat vremena izgledaju mnogo bolje i oporavljeno :) Uljasti trag koji ostavlja biti će s Vama nekoliko minuta, a potom se skroz upiti :)

  Piling za lice

  20150315_140921.jpg

  Ovaj piling je na uljnoj bazi. Nakon što ga nanesete na lice, preporučuje ga se utrljavati kružnim pokretima na lice i usne oko tri minutePotrebne su tri minute, da bi sva njegujuća ulja ušla u kožu.

  Sastojci ovog pilinga su – mljevene koštice marelice, burbon vanilija, bijela glina, ulje badema, ulje marelice, macerat kantariona, glicerin.

  Moja koža lica je uglavnom masna, s ponekim suhim dijelovima oko usana. Ovaj piling koristim dosta rijetko, uglavnom kada mi je potrebno detaljno pilingiranje i nahranjenost/njega kože u jednom.Mljevene koštice marelice rade odličan posao, zaista ćete ih osjetiti na svom licu dok utrljavate piling.Odličan je i kao piling za usne, zbog marelice i burbona vanilije, poželjet ćete ga popapati :D Kada ispirete piling toplom vodom, koštice marelice i dalje vrše piling i masiraju vaše lice, sve dok ih do kraja ne skinete :)

  Nakon pilinga moje lice i usne su skroz glatki, ali budući da imam masnu kožu preporučuje se da još jednom isperem lice s gelom za umivanje koje koristim u tom trenutku. To je po meni i logično, jer iako mi je lice glatko na dodir osjećam lagani uljni trag, kojeg je potrebno maknuti :) Mislim da je njega uljima tih tri minute za moje lice sasvim dovoljna, no ljudi sa suhom kožom si mogu produžiti to djelovanje :)

  S obzirom na to da su sastojci organski i imaju drugačije temperature taljena, ako je piling na hladnijem prostoru može se dogoditi da se jedno od njegujućih ulja malo stisne. U tom slučaju treba staviti piling ili pod vruću vodu ili na radijator, i kad se dobro zagrije sve dobro promućkati :)

  Zaista bogat, učinkovit proizvod, s kojim se volim tu i tamo razmaziti :)

  Za dodatne informacije o proizvodima, ostatku asortimana i cijenama, slobodno se obratite Luciji u inbox na Mea Organica facebook stranici :)

  *PR proizvodi 

  Jeste li čuli za brand Mea Organica? Koristite li samo prirodnu organsku kozmetiku ili vam je svejedno? Što biste voljeli isprobati od Mea Organica asortimana? Jesam li Vas zainteresirala za recenzirane proizvode? 

  Hvala na čitanju!! :) :)

  0
  D life / podčetrtek, rogaška, uživanje u klopi i n...
  Vizura frizure by Petra Granić / Lob frizura osvoj...
   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location