Veličina fonta: +

  By Kilian - L'Oeuvre Noire; Prelude to Love

  Kilian Hennessey je unuk osnivača svjetski poznatog Hennessey konjaka. 2007. godine pokrenuo je svoju liniju niche parfema, By Kilian do sada podijeljenu u 4 priče (skupine). L'Oeuvre Noire/The Black Masterpiece, Arabian Nights, Asian Tales i In The Garden of God and Evil.

   

  Ja vam danas predstavljam jedan od deset parfema koji su izašli unutar prve priče - L'Oeuvre Noire/The Black Masterpiece, imena Prelude to Love.

   

  By Kilian - Prelude to Love izvor

   

  Prelude to Love je unisex miris zamišljen kao veseli buket citursa koji će vas natjerati da vam srce ubrzano lupa i da vam se obrazi zarumene. Hm ... ja nažalost takav efekat nisam dobila. U parfemu JAKO dominiraju citrusi, bergamot, limun, neroli, mandarina, cvijet naranče ... ima u njemu citrusa kao u priči, možda to nekoga može i natjerati na crvene obraze ili ubrazni rad srca, ali ja nažalost nisam bila ta sretnica. :)

  Ono što sam ja potajno željela najviše osjetiti je iris, bugarska ruža, koža i mošus. Nažalost njima ni traga na mojoj koži, jedva nekoliko minuta prije nego što iščezne osjetim samo suhi miris irisa. Možda bi na muškoj koži bolje reagirao? Morat ću muža malo ugnjavit sljedeći put. :)

   

  By Kilian - Prelude to Love (sastojci) izvor

   

  Miris dolazi u količini od 50 ml, u predivnoj velikoj crnoj kutiji, sa isto tako jednostavnom crnom refil bocom umotanom u crni saten. Pakiranje je zaista predivno, ali po mom mišljenju nije vrijedno cijene od oko 1500 kn.

  Uz pakiranje od 50 ml, postoji refil pakiranje od 1 litre, mini putni setovi ampula od 7,5 ml kao i mirisna svijeća istog mirisa. 

   

   

   

  By Kilian - Prelude to Love izvor

   

  By Kilian Travel Refil Ampule izvor

   

   

   

  Iako je EDP, nažalost miris nije pretjerano dugotrajan na mojoj koži, ali s obzirom da su citrusi u pitanju, ima solidnu trajnost od oko 5 sati. Po meni je osobno njegovo idealno vrijeme za nošenje proljeće i ljeto, baš zbog velike količne citursa u sebi koja su puno nosivija po toplijem vremenu. 

  I moram priznati da primjećujem da Prelude to Love ima dodirnih točaka sa jednim od poznatijih parfema Francis Kurkdjian - APOM (A Piece of Me) i to najviše zbog jako izražajne note nerolija koja mi kod oba miris najviše dominira na koži. Ali svaka su posebna na svoj način, samo je ta izražena nota nerolija specifična kod oba parfema. 

   

  By Kilian - Prelude to Love 7.5 ml

   

   

  Ja nisam odvojila 1500 kn za full size pakiranje, jer me nažalost parfem nije toliko oborio s nogu. Dok moram priznati jedan iz Arabian Nights priče zaista je, ali o njemu ću nekom drugom prilikom pisati. Ovu ampulu sam dobila na poklon od jedne drage cure. Hvala A. 

   

   

  Da li ste čuli do sada za By Kilian? Jeste probali neki od njegovih parfema?  Ako da, koji? Ako ne, hoćete li?

  Maja xx

  Koja je razlika::Bronzeri, Iluminatori i Highlight...
  Lancome - La Vie Est Belle

  Povezani postovi