Veličina fonta: +

  D life / otkriće zvano telka, slatka Amelie, Anin ročkas, balet, Lapidarium & Skoko...

  Otkrila sam besmisleno mijenjanje programa navečer, kak je to super sport kad ono nemam full raspored. Bruna je bila kod none na moru, a ja, opsjednuta dnevnim planovima (sori, al tak se fakat najviše stigne!:D), najednom sam izašla iz filma, uzela daljinac i krenula pikati. Bio je to prošli vikend. Vidi! The Glades, pa još jedna! Super mi je ta serija, zgodni detektiv, nema depre, nema previše krvi, sve je sunčano, Florida, a opet neka zapetljancija se dešava, kao i ljubav naravno. Ma to je to, serija za mene. A onda najednom - vidi! Cinestar TV nema reklama! Eee to je tek bilo otkriće:))). Žedna sam, sad ću do kuhinje kad dođu reklame... A ono nemaaa:)). Kaj reći, to je to, vikend za pamćenje.

  Propisno ljenčarila: Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica ItGirl.hr

  vikend

  Ma ne, nisam imala stres kaj ništ ne radim prek vikenda, nikam ne moram ić, samo iz gušta trčat i malo vježbat:)) A onda se naša mala Brunica vratila skup sa svojim novim preslatkim japankama Ipanema. Morala sam stavit, ima li kaj slađe??? Došlo mi je da pojedem i nju i te japanke:D.

  bruna ipanema

  Pa smo skoknuli u Mercatone po neki coffee stolić. Kad smo prolazili Bruna je zazujala u telke. Mega telke. I naravno crtić. Opet televizija u ovom postu. To je to, tehnologija rulz, nema života bez ekrana, malog, malo većeg i najvećeg. Brunina će generacija bit u još luđoj poziciji neg moja. Prate je te tanke svjetleće i šarene plohe od prvog dana. No, i dalje fascinacija je tu. I ja sam se zabuljila.

  bruna telka

  Bila sam prije par dana u novoj Amelie slastičarnici kod Maksimira i naručila sladoled. Mogu reć da je prefin, a vele ljudi da su im i torte super. Ja nisam luda za tortama, al taj njihov interijer. aaaa.....:) Onaj girly, romantic, retro, chabby chic.

  amelie1

  Da vidite ove torte malo, stvarno prekrasnoooo!

  amelie2

  I legendarni macaronsi!

  amelie

  To je taj prostor, divan... Ovo je terasa, prekjut kutak. Posvuda oni slatki detalji koje bi si doma zela:D.

  amelie3

  Ovaj zid boje bijele kave, i ove slikarije, i to bi si zela:D

  amelie5

  Ova savršena i uredna torta nekak poziva da ju se malo promrsi onak prstima kaj ne??:)) Onaj moment kad je pred tobom neka prekrasna torta i onda se mora čekat rezanje, a daj mogu malo sa strane, il barem ovu malinu skinut...

  amelie6

  Diskretna terasica unutar slastičarne.

  amelie8

  A da, malo smo i slavili! Moja draga kolegica Ana Lendvaj imala je nedavno rođendan, slavili smo ga prije i nakon (samo ne tijekom) baletne predstave Šumovi mora u Ribnjaku, pa smo si popili šampanjac, otvoril ga je kolega Dražen Ilinčić, majstorski:D.

  ana rockas

  Balet je bio divan, fantastični ansambl HNK, kostimi Dženise Pecotić, ali vrijeme je malo zeznulo stvar. Predstava je trebala biti u jednom vrtu, al se nebo otvorilo i tak je ostalo cijeli dan pa se sve skupa preselilo u Ribnjak, unutra. Iako, balet mi je savršen gdje god dođe...

  balet

  Ovo je s puta u Sloveniju, fotka na balkonu u hotelu Balnea, nosim prekjut haljinu od Krie Design. Crna, pamučna, jednostavna, s bijelim printom i resicama sa strane, od gore do dolje... Udobna i savršena, može se nosit na sto načina, čini mi se super komad. :D

  krie design

  Svako me malo netko pita kak je bilo u Slo, pa priča se nekak uvijek fokusira na rafting. Ovo dolje me fotkala Goga, naši super domaćini iz G&S Promotion, kesim se jer smo malo prije ispali iz rafta i smijali se ko ludi, vukli mini raft na obalu, vadili bačve, vadi pivu heheheh. Ovo je zapravo reklama za radler:D. Bilo je vruće, oko 25 stupnjeva, Kupa je bila oko 22, mi okupani, malo ludi od adrenalina, ja veslam, sjedim iza i kormilarim, i glumim da znam kaj radim:))). Al ajd, na kraju sam nas uspjela dovest do cilja! Tu sam si ko neki heroj hehe.

   rafting

  Tak me sunce opalilo ta tri sata na Kupi da sam se morala malo pofriškat, ruke su mi skroz pocrnile... Ništ bez kreme za nakon sunčanja!

  after bronz

  Bila sam i u Lapidariumu u Radićevoj i škicnula nakit Silvia Hrnčira kojeg ste možda primijetili na revijama Ane Marie Ricov. Robusni metal s valovima, kakve dobre suprotnosti:)  

  lapidarium

  Irineja Ćubela, i opet nježni motivi u krutom izdanju, prekrasno lišće u obliku naušnica i ogrlica...

  lapidarium 10

  lapidarium2

  Isabelle Bianchi Marchesseau, Francuskinja koja živi u Hrvatskoj i izrađuje divne stvari!

  lapidarium4

  Ah, moje nove naočale, Carolina Herrera, malo pedesete, malo osamdesete, veći okviri, nisu pretamni tak da vidim vozit:) Plus tu je vintage Katarina Balogh prsluk koji mi je nabavila Ana Lendvaj i moji novi Barba bedževi, novi fetiš:)).

  naocale

  Naočale su sa strane neka kombinacija bež i tamno zelene, super suuuu...

  naocale 2

  Bila sam i na jednom after work partiju, pio se Bacardi sa Cocktom Chinotto. totalno summer cuga a kao pojačanje smokiii:D. Vani sunce, prozori otvoreni, a DJ trešti Ništa mi neće ovi dan pokvariiiit... A onda najednom pitanje u mojoj glavi - jesam platila parking??

  party

  Bila sam i kod Ivice Skoke - ove cocktail haljine su od brokata, zgledaju kao iz pedesetih. Veli da mu se super prodaju!

  skoko1

  Daj ivica pliz drži mi da malo snimim, jedna od meni najljepših!

  skoko2

  Evo i nove članice naše kuhinje, nakon super moćnog blendera Hrvoje nabavio ovu knjigu s odličnim receptima za smoothije. To su u naslovu oni kašasti. U principu smo se ustalili kod banane i jabuke pa kad dosadi, onda uvodimo i špinat i slične stvari, a mogu se i bademi, grožđice. Osim banane, super je kod mene kao baza i posni sir.

  zeleni sokovi

  To je to, uživajte na moru il gdje već jeste, i isplivajte se!:))

  Kiss, Duda

   

  Grupne recenzije ~ Olival, Garnier Ambre Solaire, ...
  KUPAĆI KOSTIMI, NEKADA I DANAS

  Povezani postovi