Veličina fonta: +

  L'oreal Professionnel Mythic Oil Souffle d'or njega i šampon za kosu

  Ako me čitate već neko vrijeme, onda ste sigurno uprimijetili kako dosta brinem o svojoj kosi, a i da sam veliki obožavatelj L'oreal Professionnel Mythic Oil linije.

  Kad je lansirana Souffle d'or kolekcija, koja sadrži zlatne mikro čestice jednostavno sam to morala isprobati.

  Moje oduševljenje nažalost nije bilo toliko veliko nakon prva dva korištenja. Razlog je bio u tome što prilikom korištenja oba proizvoda nisam stavljala dovoljnu količinu na kosu koja je inače dosta gusta (pogotovo na tjemenu) i ista je zahtjevala više proizvoda nego što sam ja upotrebljavala.

  Šampon se nije pjenio i isprva sam mislila da to tako treba biti i naravno, nisam bila zadovoljna s rezultatima. No, nakon trećeg pokušaja sam upotrijebila malo više proizvoda i onda je napokon bilo kako treba. Rezultat je bio glatka, sjajna, podatna i mekana kosa bez osjećaja težine.

  Šampon njega su gelaste teksture i prozirni su, a u sebi sadrže zlatne mikro čestice koje se (nažalost) ispiru. Preporuča se dva puta šamponirati (što sam i radila), a njega se koristi na način da se nakon šamponiranja kosa posuši ručnikom, nanese se određena količina na kosu (na tjeme nisam nanosila) i ostavi da djeluje 3 minute, te potom isprati.

  Miris ovih proizvoda je intenzivan i možda nekom neće odgovarati. Meni se sviđa što se miris dugo zadržava u kosi, čak i do tri dana nakon pranja.

  Ono što je također bitno napomenuti je da proizvodi ne sadrže silikone i parabene, a obogaćeni su uljem šafrana i argana.

  S obzirom da s jeseni dolazi i vrijeme velike vlage u zraku, moja kosa to odmah detektira i kao rezultat vlage kosa mi bude napuhana, a mlada kosa se pretvara u mini satelite. Aj hejt it. Prošlu sezonu sam u tu svrhu koristila L'oreal Professionnel Potionizer, a od kad koristim Souffle d'or šampon i njegu, Potionizer mi nije trebao. Nakon više od 3 mjeseca korištenja i gotovo potrošene obje boce, mogu zaključiti da sam jako zadovoljna s ovim proizvodima.

   

   

  Proizvod ustupljen na recenziranje

  Mythic Oil Souffle d'Or proizvodi se mogu kupiti isključivo u L'Oreal Professionnel frizerskim salonima. To vrijedi i za ostale L'Oréal Professionnel proizvode za njegu i styling kose. Za listu salona gdje su dostupni ovi proizvodi kliknite ovdje.


  Jeste isprobali proizvode iz Souffle d'or linije ili Mythic Oil linije općenito? Dojmovi?

  Maja xx

  Giambattista Valli haute couture spring 2014
  Beauty UK Posh Pout - 05 Corally Incorrect