Veličina fonta: +

  LOVE IS IN THE AIR - Valentine's day, za ili protiv?

   Razmišljajući o aktualnoj temi, ne mogu se ne zapitati koliko ljudi bili oni u vezi ili ne, prezire taj dan.

  Hmmm, naravno da nema ništa loše u svetkovini nečega što nam je jako važno i bitno u životu, ali zar nije malo licemjerno da pri obilježavanju Valentinovog, najviše koristi  i veselja imaju upravo trgovci i ugostitelji, koji će završetkom smjene zadovoljno trljati ruke, jer su eto prodali i onaj posljednji plišani crveni jastuk u obliku srca iz izloga?

  val3

  A na svakom ćošku, zamotane bakice gurat će vam cvijeće pod nos podsjećajući na obavezu koju morate izvršiti, i ako ste slučajno zaboravili, očajni ćete  pokušati zadnji tren izvesti dragu na večeru. Ali, gle vraga, hodajući po restoranima, teško ćete naći  bez prethodne rezervacije slobodna mjesta, a ako i nađete, bit ćete najvjerojatnije okruženi parovima koji se drže za ruke, a na stolu kraj pepeljare ležat će nezaobilazna crvena ruža, jedva kupljena, jer su, gle čuda,  ruže po gradu bile rasprodane.

  Čista romantika.

  val1

  Znam da zvučim ironično, i nije mi to bila namjera, ali ja sam očito jedna od onih, ima nas još?, koja nije sklona proslavi  tzv.dana zaljubljenih, forsiranju tog datuma, i muka mi je kad na  određenim radijskim postajama po cijeli dan puštaju ljigave pjesmuljke, jer eto, takva je prigoda, pa zavrtimo još koji put Celine Dion ili Whitney Houston, svejedno.
  Bljak.

  Ne zaboravimo ni koncertne organizatore, koji su mjesecima unaprijed osigurali upravo 14. veljače dan kada će njihov izvođač puniti dvorane diljem zemlje, sve naravno u ime ljubavi, nikako profita. Zar nije super na Valentinovo otići na koncert?!

  val2

  Ali  ok, da ne zacrnim previše i zaključim temu, ja jesam za slavlje ljubavi, ali neka to bude svaki dan, svaku noć, i onda kad nam nije do ničeg, kada smo ljuti, prazni, i kad nemamo novaca u novčaniku, uvijek možemo zagrliti onog nekog nama dragog, i stisnuti ga-ju dok ih rebra ne zabole, i biti zahvalni što je ta osoba ako smo sreće pored nas, bila ona partner, sestra, dijete, majka ili najbolja prijateljica. Ljubav je zakon.

  Volite se ljudi, i budite pozitivni, bilo ljeto ili zima, puse svima, i za kraj šaljem jednu super stvar, zavrtite je na najjače, pasat će vam, sigurna sam.

  Voli vas Black Cherry:)

   

  D life / Pramenovi, štivo, origami ruža, Krie desi...
  Davines hair care / divna blond s rozim odsjajem

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/