Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Žene na rubu živčanog sloma

Drage moje, ako ste čitajući naslov pomislile da će današnja tema biti zašto i kako homoseksualizam utječe na umjetnički izražaj redatelja, razočarat ću vas. Htjela bi podijeliti s vama nešto što me muči, i jako je nepravedno.

stressed-copy

Naime, usudit ću se tužno primjetiti da moje istospolke ponekad znaju biti malo razdražljive, neraspoložene, pa čak i nervozne. I onda posežu za raznim tzv. ljekovima, sedativima i nekim zepamima sa inim prefiksima, kako bi doktori psihjatri(to su oni čiče kaj sjede ispred tebe s nekim notesom, šute stalno, zijevaju, kad im postaviš pitanje oni odgovore s pitanjem, i nakon 45 minuta ti izdaju račun i lijepo pozdrave) imali kaj prepisati. Pa te pošalju u ljekarnu po pilule za lilule, raznih boja, roza, zelene, bijele, sa i bez crte, ma svašta fora nešto.

family

I samo ih trebaš piti da se u protivnom ne pretvoriš u mrs d-fens iz onog filma sa sinom kirka douglasa, i ne pucaš po ljudima kad ti nije dobro. Zato ću vam odat tajnu kako se skulirati momentalno i provjereno. Ok, opet nekaj morate staviti u usta, ali bar je prirodno i vele stručnjaci nutricionisti, jaaaako zdravo. Sikret ingridient se zove korijen đumbira i ima ga na svakoj boljoj benzinskoj postaji, ovaj, dućanu.

popular

Upotreba je krajnje jednostavna, dakle, kad osjetite, da vam trepavica počne malo vrludat, facijalno mišići malo krenu ulijevo, usnica drhti pred eksploziju urlanja na prvo kaj  naleti, narežite podeblji komad korijena đumbira, i  počnite ga žvakat, duugo i pomno, nakon 3 minute ga progutajte, i onda slijedi smiraj u vidu nirvane. Brzinom munje, vaši živčeki više nikada neće biti slabašni.

Za sve nuspojave konzultirati se sa predstavnikom kućnog savjeta, za neželjene reakcije, ne odgovaramo.

i love

Javite mi vaše doživljaje, ako nekom slučajno đumbir ne pomogne, pošaljem sms-om broj gospodina Rick Simpsona, navodno se on isto  svađa sa farmerskim govedima i ima nekaj zgodno za ponudit.

A u sljedećem broju, nova senzacionalna informacija koji priroda i društvo sastojak pobjeđuje lijekove protiv bolova.

Toliko za danas,

Đumbiram vas,

Black cherry

ps. I mjuza naravno!

 

 

 

0
New in - skincare & summer essentials!
Wet 'n' Wild Color Icon Trio - Silent Treatment

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...