Veličina fonta: +

  Maybelline Color Tattoo 24HR

  Danas ću recenzirati četiri nijanse Maybelline Color Tattoo 24HR gel-cream sjenila. Ako pratite strane blogere, mogli ste već puno čuti o njima jer su kod njih već dugo prisutni, a kod nas su tek stigli. 

   

  a1sx2_Original1_Color-tattoo-24hr.jpg

   

   

  Nijanse: 

   

  • 60-Timeless Black: crna nijansa bez sjajnih čestica
  • 45-Infinite White: sjajna bijela nijansa koja ima djelomično "preljevajući" efekt zbog sjajnih čestica
  • 35-On and on Bronze: brončana nijansa sa zlatnim česticama
  • 40-Permanent Taupe: mat taupe nijansa (između sive i smeđe)

  Kad sam ih kupovala, vidjela sam ukupno osam nijansi, no meni su se ove četiri na prvi pogled najviše svidjele, ali svakako planiram kupiti bar još jednu nijansu. Cijena svake teglice iznosi 39,90 kn što i nije tako puno s obzirom na kvalitetu koje nude. Pakiranje je kvalitetno - staklena teglica s plastičnim poklopcem te možete vidjeti o kojoj je nijansi riječ. 

   

  a1sx2_Thumbnail2_color.jpg

   

   

  Tekstura je nešto između gela i kreme, nije lako razmaziva i preporučujem vam plosnati kist čvrste dlake za nanošenje. Pigmentacija je uistinu visoka, osobitno crne nijanse koja može konkurirati gel linerima što se pigmentacije tiče (ali to ne znači da može imati tu ulogu jer se dosta teško razmazuje). Bijela me oduševila za unutrašnji kut oka jer ne moram više strugati ostala sjenila u kamenu i mučiti se da postignem tu razinu bjeline. Brončana nijansa također je predivna i pigmentirana, obožavateljicama sjajnih čestica sigurno će se svidjeti. Taupe je mat nijansa koju koristim za svakodnevne prilike.

   

   I sada mogu priznati da su moje MUA palete malo zapostavljene otkad sam kupila ova sjenila. Zašto? Prvenstveno zbog postojanosti. Imam ih na očima zasad 7 sati i izgledaju netaknuto. Nisam ih nosila 24 sata koliko piše da traju, ali vjerujem da bi 12 sigurno izdržali. Ne nakupljaju se u pregibu kapka, nisu "vlažna" i ne dolazi do precrtavanja (što je slučaj s gel linerima ako ne pazite).

   

   

   a1sx2_Thumbnail1_swatch.jpg

   

  Kakvi su vaši dojmovi? Jeste li ih isprobali?

   

  New In #4
  Giveaway: Nivea mlijeko za tijelo X 3