Veličina fonta: +

  Giveaway: Nivea mlijeko za tijelo X 3

  Drage naše ItGirls! Pravila novog darivanja su, kao i uvijek, vrlo jednostavna: ostavite komentar ispod ove teme ili u LIFE&FUN i usput navedite razlog zašto volite koristiti mlijeko za tijelo. Komentare primamo do ponedjeljka 22. travnja u podne.

  Nakon toga random.org izbacit će imena čak tri sretnice koje će dobiti Niveino mlijeko u novom pakiranju. Naime, ove godine ovaj legendarni proizvod slavi 50. rođendan i povodom toga pakiranje je dobilo novo ruho.  

  op

  Novo pakiranje mlijeka za tijelo

  retro

  Beauty oglas iz davne 1964. godine

   

  A od sutra možete u zagrebačkoj Galeriji Stančić pogledati i izložbu "(e)motion" naše poznate fotografkinje Slavice Subotić MacCormick, na temu pokreta, emocija i ljepote tijela.  

  - Izložba fotografija "(e)motion" slavi vitalnost i ljepotu tijela, a u glavnim su ulogama plesači zagrebačke scene suvremenog plesa, koju predvode Larisa Navojec i Tamara Curić iz plesnog centra Tala. Fotografije prikazuju emocionalnu energiju plesača izraženu snagom tjelesnog pokreta. Fotografija zaustavlja pokret u trenutku i ostavlja neponovljivu uspomenu ljepote za budućnost – objavila je Nivea.

  slavica

  Maybelline Color Tattoo 24HR
  Dainty Doll #004 You are my sunshine