Veličina fonta: +

  New In #4

  Zanima vas što sam kupovala, ali i dobila na poklon u zadnjih 20-ak dana ... čitajte dalje! ;)

  Sa sve češćim toplim danima i visokim temeperaturama, morala sam kožu lica dobro zaštiti, te sam zahvaljujući Martini sa Dear Skin bloga odlučila kupiti Avene emulziju sa zaštitinim faktorom 50+. S obzirom da ja i Martina imamo jako sličan tip kože, pa ono što je dobro njoj, do sad se pokazalo dobro i meni. :) Recenziju pišem prvom prilikom, jer je emulzija odlična!

   

   

   

  Bila sam na jednoj od Kozmo srijeda, kad je bio popust na sjenila, pa sam ugrabila (samo) dva Catrice mono sjenila #140 The Captain of The Black Pearl i #350 Starlight Expresso.

  Kupila sam i Eveline Celebreties tuš da ga isprobam, jer sam od Kozma dobila kupon popust za njega. 

  1. maska od Afrodite je bila na nekom sniženju od 5 kn pa sam ju uzela za probu. 

  A, o Rimmel Apocaliptic tekućem ružu ste već mogli pročitati moje dojmove u ovom postu.

   

   

   

  Znam da nije kozmetički proizvod, ali sam ga svejedno uvrstila u New In post jer sam vam htjela pokazat ovu Equa bocu. Za koju još neman definirano mišljenje, jer malo curi iz nje, pa malo ne curi. Ali je fora i navodno može trajati 10 godine i ne sadrži BPA. Trenutna cijena u Kozmu je 40 kn za 400 ml i 50 kn za 600 ml.

   

   

   

  Čitam toliko puno o posljednjem Nuxe proizvodu - Nuxellence Jeunesse pa sam ga odlučila isprobat. Imam jako velika očekivanja od njega. A, post slijedi kad ga dobro istestiram. 

   

   

   

  S obzirom da su napokon i kod nas stigla Maybelline Color Tattoo sjenila, dugo sam htjela nijansu Pomegranate Punk i vidjevši na polici crveno Color Tattoo sjenilo, bez razmišljanja sam ga kupila, da bi tek par dana poslije shvatila da sam kupila Metallic Pomegranate, a ne Pomegranate Punk, koje očito ni nema kupiti kod nas. Ali nema veze i ova je divna. :)

   

   

   

  Ponovna obnova Vitamina D, ovo mi je već druga bočica s tim da sam jednom napravila izlet sa nekom trećom, ali mi za sad Higher Nature najbolje odgovara. Kupujem ga preko Feelunique. 

   

   

   

  I ja sam kupila Gloriu Glam sa Chanel maskarom. Nisam imala namjeru, jer mi se nije dalo ići od trafike do trafike i tražiti, uvjerena da je neću nigdje naći. Ali kako sam ionako morala do Tiska poslati paket, moja maskara me čekala na polici. :D Mislim da ću napisati post o njoj, odlična je!

   

  1. olovka za obrve u nijansi Dark Brown. Nažalost meni je svijetla, pa će poslužiti za oči.

   

   

  Već odavno želim isprobati neki od L'oreal Caresse ruževa, srećom svoj primjerak sam ugrabila sa It Girl, prilikom zamjene svojih bodova u nijansi Rock Mauve.

   

  1. Deborah Facebook stranici sam pogodila ime novog Deborah pudera, te sam dobila isti za poklon. Slijedi recenzija kad ga isprobam.

   

   

  I posljednji poklon koji sam dobila prije koji dan, kad sam prisustvovala It Girls@Givenchy eventu je novi miris od Givenchy -a Dahlia Noir L'eau kao i mini pakiranje Givenchy ruža u nijansi 103 Brun Createur. 

   

   

   

  Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? Jeste pronašli što zanimljivo u ovom postu? :)

  Maja xx

  AVON PERFECT KISS RUŽEVI 1/3
  Maybelline Color Tattoo 24HR