Veličina fonta: +

  MNY Eyestudio lasting drama: gel eyeliner

  Prije nekoliko mjeseci, jurila sam na snimanje za jednu modnu kuću. Kako sam sva smotana, doma sam zaboravila gel eyeliner i naravno da sam morala skočiti do prve drogerije i kupiti prvi gel eyeliner koji mi dođe pod ruku. :D
  DM mi je bio jedina opcija, a kako ne drže Catrice, Essence mi nekako nije omiljen po pitanju gel eyelinera, tako sam uzela Maybelline gel liner uz koji dolazi i travel size kist za aplikaciju.

   
  Ono što me neugodno iznenadilo je veličina ili bolje reći količina gel linera kojag dobijete za cijenu od 70-ak kuna, osim što količina nigjde nije navedena (ni na ambalaži ni na samom proizvodu), njega ima zaista malo u toj teglici. Prvo sam bila ljuta i šokirana, ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam da gramaža u ovom slučaju uopće nije presudna. Gel liner je odlično pigmentiran, tekstura je gusta i kremasta, jednostavno milina je raditi s njim!
  Ni dan danas nisam pronašla koja je količina proizvoda koji ćete dobiti u ambalaži, očito je to svima nekako palo u drugi plan. :D
  Tekstura gel linera je izrazito kremasta, nešto suša od onog na što smo svi navikli, ali je formula kreirana tako da se zasiguno neće zasušiti. Pigmentacija je fantastična. Mnogi ovaj gel liner uspoređuju sa MAC Fluidline. Što se tiče same aplikacije, vrlo je jednostavna i precizna, jer se proizvod ne slijeva po koži prilikom nanosa. Vrijeme sušenja je poprilično dugo, tako da vam se vrlo lako može desiti da se liner preslika na gornji dio kapka, ali isto tako, imate dovoljno vremena popraviti eventualne nepravilnosti ili pogreške prilikom nanošenja, bez imalo muke. Nisam sigurna da li je njegova trajnost 24h, ali mogu zasigurno potvrditi da će potrajati oko 9h, izgledati bezprijekorno i jednako intenzivno kao kad je svježe nanesen. Priložen kist, nije vrhunac kozmetičke industrije, ali će svakako poslužiti svrsi.
   
   
  SWATCH (reflektor):
   
  MUA proizvodi za usne
  Moje banane za ispod očiju

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/