Veličina fonta: +

  Prvo darivanje - slavimo 1000 posjeta mojem blogu!!!

  Moje prvo darivanje! Jeeeeeeej! Slavimo 1000 posjeta mojem blogu! Hvala vam svima što ga posjećujete i što me pratite putem Facebooka i Twittera. Znam da je moj blog daleko od uspješnog beauty bloga, no zahvalna sam na vašoj pažnji i što ste odlučili ostati uz mene bez obzira na sve. Nadam se da ćete me i dalje pratiti i da će članci i fotke biti sve bolji i bolji!

  Najbolje da se odmah riješimo pravila...

  1. Darivanje će se odvijati isključivo na mojoj Facebook stranici, koju možete lajkati na OVOM LINKU. Potrebno je lajkati stranicu, kako biste sudjelovali u darivanju. UPOZORENJE svima koji kane odlajkati stranicu čim prođe darivanje: bit ćete odmah stavljeni na "crnu listu" i više nikada (pa ni onda) nećete moći sudjelovati u darivanjima na mojoj FB stranici, mojem Twitteru ni na blogu. Budite pošteni! Neka nagradu osvoji netko tko je uistinu zaslužuje! Uostalom, vrijednost nagrada je 40-ak kuna i stvarno vam se ne isplati...
  2. Darivanje je otvoreno za građane Republike Hrvatske s prebivalištem u istoj. Budući da nisam u mogućnosti snositi troškove dostave u druge zemlje, dobitnik će morati dostaviti adresu u RH.
  3. Darivanje završava 2.5.2012., točno u ponoć. Sve naknadne prijave neće biti uvrštene u darivanje.
  4. Kako biste bili uvršteni u darivanje, pronađite sliku stvari koje ću darivati (na FB stranici) i ispod slike napišite u komentarima, koja je boja lakova za nokte vaš favorit za ljeto 2012. godine. Smile
  5. Troškove poštarine snosim ja.
  6. Dozvoljen je samo jedan komentar po osobi. Lažni profili i osobe koje komentiraju više puta bit će isključeni kao natjecatelji u darivanju.
  7. Svi koji budu vrijeđali (ili prostačili prljavim, poganim jezikom) nekoga od natjecatelja, nagrade ili mene bit će isključeni iz darivanja.
  8. Dobitnik ili dobitnica treba mi se javiti mailom u roku od 48 sati od proglašenja rezultata darivanja. Ukoliko se ta osoba ne javi, izabrat ću drugog pobjednika ili pobjednicu.
  9. Pobjednik ili pobjednica bit će izabran nasumično (random.org).

  A sad vedriji dio, kad smo odradili formalni dio. Što ćete moći osvojiti?

  1. Mirisna svijeća Plenus kvalitete (zelena jabuka),
  2. Deborah Milano lakovi za nokte (27 Turquoise Fever, 19 Sombrero Tan, 20 Yellow Submarine),
  3. Smart Girls Get More (u nijansi 44; efekt paunovog perja),
  4. Britney Spears scented tattoo "Fantasy".

  !!!Sretno svima!!!

  FLORMAR PERFECT COVERAGE CONCEALER
  Butterfly's wings