Veličina fonta: +

  Sleek MakeUP Rumenila

  Već se neko vrijeme priča o Sleek MakeUP rumenilima, s kojima su vjerujem zadovoljni svi koji su ih imali prilike kupiti ili barem probati.

   

  Nažalost kod nas u Hrvatskoj ih nema nigdje za kupiti, prodaju se isključivo u drugstore prodavaonicama u UK, Francsukoj i Južnoj Africi, pa je nama jedina opcija E bay UK. (ja sam svoje naručila kod vanitiypalace) ili direktno sa Sleek MakeUP stranice. Samo je poštarina kod njih 9 eura. Iskreno, meni je to malo preskupo, kad znam da za tu cijenu mogu kupiti još jedno rumenilo. Dok se na Ebayu poštarina kreće oko 2 - 3 funte. Znači ukupna cijena rumenila preko Ebay- a bi bila oko 70 kn, za 8 grama proizvoda!

   

  Osim rumenila Sleek MakeUP nudi mono sjenila, palete sjenila sa 12 boja, sjajila za usne, bronzere, lakove za nokte, pudere za lice, kao i korektore, illuminatore ...

   

  Pakiranja rumenila su jednostavna i meni osobno jako lijepa. Crna četvrtasta kutijca koja sadrži sasvim solidnu veličinu ogledala, jedino mana je možda što ne dolazi sa četkicom. Ali to nije baš toliko ni bitno, kad je ionako malo koja takva četkica upotrebljiva.

   

  Ono što je specifično za Sleek MakeUp rumenila je to što su jako pigmentirani, što znači da istu nijansu rumenila mogu nositi cure sa jako svijetlom bojom kože, pa sve do onih sa jako tamnom bojom. Iako je brand stavio naglasak na cure sa tamnom bojom kože.

   

  Ima jako veliki izbor boja rumenila, a ja sam se odlučila za sad samo za 4, koja ću u nastavku i predstaviti.

   

  Gornji red s lijeva na desno: Suede i Pomegranate

  Donji red s lijeva na desno: Rose Gold i Santorini (limited)

   

  Neke kutijice se razlikuju po detaljima, ali su uglavnom sve crne sa otisnutim logom branda. Mislim da su samo LE edicije sa detaljima, ali  je Suede ušao u regularnu ponudu, iako je trebao biti LE i ostavio svoj prepoznatiljiv detalj.

   

  Krajnje lijevo: Rose Gold

  Gornji vrh: Suede

  Krajnje desno: Pomegranate

  Donji vrh: Santorini

   

  Rose Gold - ovo rumenilo uspoređuju sa poznatim Nars - Orgasam rumenilom. Ja ga nažalost nemam, pa vam ne mogu reći iz svog iskustva da li je to točno :)

  Jako je pigmentirano i ima u sebi sjajne zlatne čestice, više je shimmerast. Boja rumenila je koraljno/breskvasta, sa zlatnim podtonom. Slike sa blicem jako vjerno prikazuje boju rumenila.

   

  Rose Gold - sa blicem

  Rose Gold - bez blica

   

  Suede - ovo rumenilo je mat smeđe/zemljane boje sa breskvastim podtonom. Nema u sebi nikakav shimmer, isključivo je mat. Suede rumenilo je izašlo u sklopu Sleek MakeUp Nude Collection. Manje je pigmentiran od ostalih Sleek MakeUP rumenila, pa su šanse manje da s njim pretjerate. 

   

  Suede - sa blicom

  Suede - bez blica

   

   

  Pomegranate - meni najljepše rumenilo. Divna tamno crvena/ljubičasta boja. Ima blagi shimmer, nećete s njim svjetlucati, jer ostavlja samo lijepi glow finish. Jako je pigmentirano rumenilo, treba oprezno s njim jer je boja sama po sebi poprilično intenzivna. 

   

  Pomegranate - sa blicem

  Pomegranate - bez blica

   

  Santorini LE - ovo rumenilo na prvi pogled izgleda možda malo zaštrašujeće, ali vjerujte mi kad se stavi na lice daleko on od zastrašujućeg. On je isto mat, a boja rumenila je zagasita, skoro neon fuksija sa plavim podtonom. Rumenilo je Limited Edition i izašao je u sklopu Le Mediteranean kolekcije. Oprezno s njim jer je ovaj najzafrkaniji od svih gore navedenih :D na licu ostavlja mat izgled, hladne pink boje. 

   

  Santorini - sa blicem

  Santorini - bez blica

   

   

  u nastavku vam prilažem swatcheve, svi su sa jednim potezom prsta napravljeni, da vidite koliko su pigmentirani

   

  s lijeva na desno: Rose Gold, Santorini, Suede, Pomegranate. Sa blicem.

   

   

  s lijeva na desno: Rose Gold, Santorini, Suede, Pomegranate. Dnevno svijetlo.

   

  s lijeva na desno: Rose Gold, Santorini, Suede, Pomegranate. Dnevno svijetlo. 

  Stražnja strana kutijica.

   

   

   

  Savjetujem vam da prilikom nanošenja ovih rumenila koristite Stipple brush i prilikom korištenja tapkajte četkicom po rumenilu i onda tapkajte po licu sa istom, lagano pojačavajući boju, jer opet napomnjinem JAKO su pigmentirani i možda se to nekome neće svidjeti, ali mislim da ih svakako vrijedi probati jer je omjer cijene, kvalitete, boje i količine i više nego povoljan. 

  ovako izgleda ta četkica

  Stipple Brush slika preuzeta sa E.L.F. UK

   

  Zaključak: Ja sam osobno jako zadovoljna sa ovim rumenilima i stvarno će trajati vječnost. Sviđa mi se ovaj brand jer ima jako veliki spektar boja u ponudi. Ako vam nije problem koristiti jako pigmentirana rumenila, savjetujem vam da probate barem jedno. Vjerujem da će to biti Rose Gold nijansa jer odgovara svima, a i velika je potražnja za njim, pa ga je možda malo teže i naći. Nadam se da ima još primjeraka na e bayu. 

   

   

   

  Koristite li vi koje Sleek MakeUp rumenilo? Ili možda neki drugi Sleek MakeUP proizvod?

  Maja xx

  Lancôme Color Fever sjajila
  New in/ accessories

  Povezani postovi