Username *
Password *
Remember Me

D life / odmor, torte, more, SATC, tatoos, moj prvi 3D print komad (naočale!!!), kino, friz...

FRIZ
Čim sam došla z mora otišla sam frizerki . Malo kraće, molim. Ne, nisu mi se spržili vrhovi od sunca, već sam se nakon dva i pol tjedna u japankama i tri komada robe od kojih su dva badić osjećala pomalo robinzonski pa su mi stručno pranje kose i masaža došli kao melem na ranu... Znaš ono kad svakod...
Nastavi čitati
1549 Hits

Essence ~ #secretparty

pizap.com14371465959441.jpg
Evo me nakon više od tjedan dana nejavljanja sa svog bloga .  Nekako spletom okolnosti je prošlo više dana, nego što sam navikla, između dva posta.   Malo me usporilo vruće vrijeme, a kada su vani fizički neizdržive visoke temperature, najmanje sam motivirana za misliti i / ili raditi išta...
Nastavi čitati
1111 Hits

Oriflame Giordani Gold ~ Pink Carat

20150708_144927.png
Opet ja s lakom za nokte   :)   U zadnje vrijeme su me sve te divne, ljetne boje preokupirale i želim da ovo ljeto sve nađu mjesto na mom blogu   :D   Neću raditi neki ljetni pregled najdražih nijansi lakova, jer ću nastojati za one najdraže i novije na tržištu (koje su samim tim...
Nastavi čitati
1024 Hits

Essie ~ Urban Jungle

20150701_201148.png
Osjećam se posebno sretno što pišem ovaj post, jer ću govoriti o laku kojeg obožavam i mogu slobodno reći da mi je trenutno najdraža nijansa za nokte, ako govorim o toplom periodu godine  :)  Radi se o  Essie laku naziva  Urban Jungle , koji je dio prošloljetne kolekcije (summer ...
Nastavi čitati
1141 Hits

Empty products

20150703_1714401_20150705-164858_1.png
Došao je novi Empty products post  –  neki volite ovaj tip posta, neki ne :)  Spadam u skupinu  kojoj je ovakav post među najdražima na drugim blogovima i skoro svaki pročitam ili barem preletim po slikama, jer mi ima nešto opuštajuće u toj hrpi praznih ambalaža . Mislim da nema&...
Nastavi čitati
1002 Hits

Essence,Catrice- proljeće/ljeto 2015 deo 2.

pizap.com14333694036371
Nedavno sam pisala recenziju o Essence kozmetici koju sam testirala, http://www.itgirl.hr/itblogs/essence-catrice-proljece-ljeto-2015-deo-1  ovaj put je došala na red recenzija Catrice asotimana. Absolute nude paleta sjenila za oči- Šest nude nijansi u jednoj paleti sjenila: boja pijeska, nježn...
Nastavi čitati
1321 Hits

AlpStories Cleansing Gel ~ Sage & Mint

20150630_142342.png
Gel za čišćenje lica , o kojem danas govorim, je  zasigurno najkorišteniji proizvod od svih koje sam u zadnje vrijeme recenzirala .  Pranje lica doživljavam slično kao i pranje zubi, jedno ide iza drugoga  :) Pa tako ovaj proizvod koristim svaki dan, barem dva puta dnevno, ali nikako ...
Nastavi čitati
1095 Hits

Afrodita Foot Care ~ Biljna kupka za noge

20150621_132652.png
Napokon je na mom blogu osvanuo ovaj divan proizvod , koji dolazi od  Kozmetika Afrodita  i  koji nije osvojio samo mene, nego i moju mamu .  Već sam u prvoj rečenici odala svoj dojam o ovom proizvodu – oduševljena sam s njim, a u nastavku posta ću detaljnije objasniti zašto . Do...
Nastavi čitati
1148 Hits

D life / nova stara smartband, elle povratak u prošlost, predivne bajadera krune, ootd, modus paradajzi...

smartband
Izgubila sam neki dan svoju omiljenu narukvicu, sony smartband. Pogledam na ruku, nema je, oneee... gledam po autu, niš, vraćam se na benzinsku, jeste li je vidjeli, nismo, gledaju me dva lika, ja im objašnjavam kakva narukvica, ovi zbunjeni kad velim da je pametna hahahah... Koji šok, nisam znala k...
Nastavi čitati
1542 Hits

Desk Essentials ~ Summer 2015

6.png
Danas me uhvatilo da pišem o svom radnom stolu i stvarima koje se trenutno nalaze na njemu . Naravno,  ova postava nije stalna . Kako  volim stationery, odnosno uredski pribor i detalje, tako često kupim ili dobijem neku novu sitnicu, koja bi se mogla naći na stolu.  No,  ovo su ...
Nastavi čitati
1055 Hits

Kerastase Therapiste linija za njegu oštećene i kemijski tretirane kose

pizap.com14348391719281
Kad bi moja kosa pričala svoje ispovijedi imala bi i šta i da kaže.Rekla bi kako je bila svih dužina,raznih oblika i boja.Blajhana,peglana,kovrčana,ma nema tu kraja al nije mi žao.Svaku svoju frizuru sam voljela,jedino mi je žao izmučene kose koju teško oporavljam.U suradnji s Kerastase došla sam do...
Nastavi čitati
3918 Hits

Oriflame THE ONE Colour Soft lipstick ~ Cranberry Cream

20150612_190657.png
Pišem o proizvodu za usne ,  koji je relativno novi kod Oriflame-a, a radi se o tipu ruža  –  ruž za usne u olovci, koji postaje sve popularniji i većina kozmetičkih brendova je izbacila neku svoju varijantu . O sličnom proizvodu  pisala sam prošlo ljeto  –  Wet n Wild ...
Nastavi čitati
1041 Hits

CNDirect ~ Student Backpack

20150616_1422041.png
Već neko vrijeme želim razbiti monotoniju nošenja torbi i torbica, nekim posebnim ruksakom   :)  Kada šetam gradom promatram cure, kojima tako lijepo stoje i koje ih lijepo uklope uz odjevnu kombinaciju   :)  Htjela sam  neki jednostavan, ali opet sa stilom ruksak, koji ću m...
Nastavi čitati
1082 Hits

Rose Care ~ Nourishing hair mask & Active eye contour serum

20150602_140719.png
Tema današnjeg posta su dva proizvoda ,  koja dolaze od  Rose Care   :)   Rose Care je  prirodna kozmetika na bazi bugarskog ružinog ulja i ružine vodice . Ono što će  mnoge čitateljice razveseliti je to što je kod svih  Rose Care   proizvoda   izostavlje...
Nastavi čitati
1078 Hits

D life / food report - jagode, trešnje, eventi klopa, Croata, Serazena, Avene sun, FWZ...

croata coko
Baš neki dan gledam kaj imam od fotki za blog a ono sama klopa... tak se nekak potrefilo da sam posvuda, a još nisam ni bila na svim eventima, fotkala klopu. Stvarno kad ovak gledam ima kod nas dost dobrih cateringa, nekak se to zadnjih godina fino posložilo. Food biznis na najjače. Ne gladuje: Dubr...
Nastavi čitati
1520 Hits

Zadnje komentirano

sve su super, ali je prvi Berlin Hipster !
ItGirl posted a comment in Dnevni, ljetni look
super ti stoji narančasta!
Tnx! A serija the glades je meni vise za fox nego za fox crime jer ono ne vidi se nist brutalno a i ...
Tasha90 posted a comment in SISLEY PARIS KOZMETIKA
Za životne standarde kod nas svakako jesu
hehe nasmijala si me baš me zanima sad ova serija a zainteresirala si me i za slastičarnu ihihi...

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.