A'marie ljeto: fluidno & pastelno

  Nježne pastelne nijanse poput ružičaste, plavičaste, kao i bezvremenska bijela, glavne su stilske ikone nove kolekcije modne dizajnerice A'marie: autorica predlaže nosivu i udobnu romantiku kao ultimativan stil za nadolazeće proljeće. Osim blagih nijansi, tu su i perforirani materijali, inače karakterističan modni potpis Ane Marije Brkić, baš kao i jednostavni krojevi koji se lako kombiniraju u svakodnevnoj garderobi. Radi se o minimalizmu oplemenjenom zanimljivim materijalima, a dozu ženstvenosti otkriva divna pamučna čipka. Sama kampanja, čije fotografije potpisuje Maja Kljajić, emitira jednu snenu, vrlo nježnu atmosferu. 

   

  8


  Baza proljetne A'marie kolekcije su kaputi, haljine midi dužine i tunike, a zvijezda kolekcije je duga haljina - prsluk od tamno plave rupičaste alcantare, sada već prepoznatljive za ovaj  brend, koja se proizvodi u skladu s najvišim europskim standardima zaštite okoliša, te je izuzetno izdržljiva i lagana za održavanje. Općeniti dojam je klasičan, no dašak trendova zastupljen je u scuba tkanini cvjetnog motiva.

  Dio nove kampanje su i sunčane naočale, koje je autorica i ovoga puta osmislila u suradnji s našim dugovječnim brendom Ghetaldus. Novost su zrcalne leće, a okviri dolaze u bijeloj, puder, sivoj i smeđoj nijansi. Nakit s fotografija potpisuje Oblik Atelier, dizajnerice Mije Hebib sa sjedištem u New Yorku. Radi se o kolekciji ukrasa The Brass Band. 

   

  1

  Foto: Maja Kljajić
  Model: Claudia Antičević @ Talia Model
  Make-up: Sabina Šarić-Novak za Jane Iredale
  Kosa: Darka Franić Bavoljak za Farouk

  2

  34

  6

  7

  9

  10

  11

  1213

  14