CROCS IMA IDEJU // mjesec posvećen obilježavanju raznih SANDALA, NATIKAČA I OSTALIH COOL MODELA

  - Croclistopad je tu za svakog ljubitelja Crocsa. Ovaj mjesec posvećen je obilježavanju različitih vrsta Crocs obuće, koji pomažu pojedincima da govore o tome tko su i pružaju maksimalnu udobnost dok koračaju prema novim izazovima – javlja slavni brend. U originalu mjesec nosi ime - Croctober.

  rsz cozy at home classic lined clog 1

  Kao brand koji predstavlja ljude i koji radi za ljude, ovaj mjesec posvećuje slavljenju svih jedinstvenih Crocs dizajna. Zašto? Jer na taj način slave i sve različite osobnosti na svijetu.

  CLASSIC CLOG JIBBITZ CROCTOBER

  Kad pomislite na Crocs, prva misao koja vam padne na pamet vjerojatno je klasična Crocs obuća s rupama za Jibbitz značke i remenom na peti.

  CLASSIC TIE DYE GRAPHIC CLOG

  - Tijekom godina promijenio je svoje gledište do te granice da uvijek prati trenutne trendove i ostvaruje želje kupaca. Crocs je izašao iz svoje zone udobnosti, iz onoga što zna, i počeo je stvarati. Za vas, vašu obitelj i vaše prijatelje – objavio je brend.

  Classic Tie Dye Lined Clog On Figure

  Na taj je način pokazao da strah ne smije biti granica kada želite postići svoje ciljeve i predstaviti se drugima. Pokazao je da s Crocs obućom možete predstaviti svoju osobnost na način koji vam najviše odgovara. Na taj način, svojim različitim linijama i modelima, suradnjom s drugim markama, poput Coca-Cole, Crocs ruši granice. Zato stvara ogromnu količinu različitih Jibbitz znački, s različitim motivima, kako bi svatko mogao prilagoditi svoju omiljenu obuću kako želi. Time vam daje priliku da izrazite ono što želite reći i istaknete se u gomili.

  COZY AT HOME CLASSIC LINED CLOG 2

  rsz starry skies glitter classic lined clog

  COZY AT HOME CLASSIC LINED CLOG