ANA'S TIPS & TRICKS // bili smo na INEBRYA edukaciji. Posebno smo se posvetili najnovijoj i prilično kompleksnoj tehnici njege kose

  U Zagrebu smo ugostili Dušana Ličinu, dugogodišnjeg edukatora iz Srbije specijaliziranog za područje svečanih frizura, kompletne koloristike njege.
  Osim rada u svom salonu, trenutno je trener ženske frizerske reprezentacije Srbije, a ujedno je i direktor natjecanja u Svjetskoj frizerskoj federaciji.

  Piše: Ana Kuštre @ Frizeraj i šminkeraj

   image 50398209

  Dušan se ranije natjecao u ženskim disciplinama i osvojio brončanu medalju 2012. godine na europskom prvenstvu u Beču. Bila nam je čast učiti novitete i slušati savjete na edukaciji talijanskog brenda Inebrya, čiji je internacionalni ambasador. Kao Inebryina trenerica za Hrvatsku, surađivala sam sa svojim timom iz Frizeraja Šminkeraja s Dušanom na predstavljanju noviteta za njegu kose koje smo skupa savladali u Italiji.

  Od sada boju dekoloriramo minimalnim postocima hidrogena što nam omogućuje veliku zaštitu same vlasi. Posebno smo se posvetili najnovijoj i prilično kompleksnoj tehnici njege kose.

  inebrya

  Kose su većinom svima tretirane kemijskim i mehaničkim procesima i vape za dubinskim njegama. Boje, izbjeljivači, trajna kovrčanja ili ravnanja kose spadaju u kemijske procese dok su mehaničke frizure rađene peglom i figarom u prečestim i nepravilnim korištenjima.

  Predstavili smo famozan She care Glazing, njegu koja je namijenjena za sve kose! Kosi dajemo dubinski repair, vraćamo vlasi sve što joj oduzimamo raznim preparatima i alatima za stiliziranje frizure.

  in7

  Tretman radimo od samog vlasišta krenuvši s čišćenjem skalpa pa spuštanjem sve do samog vrha. Nakon dubinskog oporavka kosi dajemo posebnu njegu koja ju čini zanosno sjajnom i zdravom. Tretman se ne izvodi satima pa si ga svaka žena s užurbanim stilom života bez razmišljanja može priuštiti.

  image 123650291