COLOR_info // maslinasto ZELENA, puderasto ROZA i srčana CRVENA

  Tri boje dominirale su, osim Twinsa i Klisaba, ovih dana Fashion.hr pistom: Jelena Holec inspirirala se ruskom caricom Katarinom Velikom, njezina je idealna boja zelena, Robert Sever je odlučio pocrveniti modnu pistu i svoje romantične volane, dok je Staša Randall predložila super-nježnu puderasto rozu.  
   
  jelenaholec1
  - Posebnu pažnju posvetila sam spoju elemenata dvorske, ali i svjetovne odjeće ukomponirane s današnjim trendovima – napomenula je Holec. Njezini volani romantično padaju na transparentnom tilu i oblikuju oble forme, dok su suknje punog kruga, naglašavaju dinamiku koja je nekada, prema njezinim zamislima, vladala na veličanstvenom dvoru. Istina, neke od haljina podsjećaju na minula vremena kad se žene obožavale fest cifrati, ni čipka ni mašna nisu bile dovoljno! Slatka kolekcija dizajnerice koja se igra i blok dizajnom, odlična je jaknica koja ima dva lica!
   
  jelenaholec1
  Robert Sever donosi nježan baršun, idealan za još jednu dvorsku priču. No, kod njega cure su urbane i sjećaju se vremena kad je haljina bila boho, a ležernost teksture broj jedan u garderobi. Detalji od čipke smješteni su oko vrata, a ako su vezane onda je to mašna. Crvena je snažna, upečatljiva, od glave do pete govori o ženstvenom idealu za svaki dan. 
   
  jelenaholec1
  Staša Randall voli plise – njezine su kreacije lagane, neopterećene trendovima, definiraju novu romantiku. Pročišćene linije optimalne su za svaku sezonu, kad je zima idu na čizme, a ljeti na sandale s blok petom...
   
   
  JELENA HOLEC
   
  jelenaholec1jelenaholec1jelenaholec1jelenaholec1jelenaholec1jelenaholec1jelenaholec1
   
   
   
  SEVER 
  jelenaholec1jelenaholec1jelenaholec1jelenaholec1jelenaholec1
  Staša Rendall
   
   
   
   
  %MCEPASTEBIN%