COOL SURADNJE // REPLAY & PUMA zajednički potpisuju redizajn tenisica iz 80-ih

  Replay ima dobre suradnje, ovoga puta donose zajednički dizajn sa sportskim brendom Puma, a riječ je o slavnom modelu iz osamdesetih.

  2020.08.04 Replay Puma 1 2

  - Model Ralph Samson koji je Replay kreirao u suradnji s Pumom reinterpretacija je modela srednje visoke strukture i jednostavnog dizajna koji je 80-ih godina dizajnirala košarkaška legenda Ralph Sampson prema kome je i dobio ime – objavili su brendovi.

  2020.08.04 Replay Puma 4

  U ovom ekskluzivnom modelu očitavaju se i tehnike koje je Replay razvio u proizvodnji jeansa, a koje ovim tenisicama daju poseban izgled. Naime, radi se o tehnici u kojoj se koristi Ecostone abrazivni kamen sličan plavcu pomoću kojeg se postiže „iznošeni“ izgled, a pritom se kao i uvijek kad je riječ o Replayu posebna pažnja posvećuje brizi o okolišu i ekološkoj održivosti.

  2020.08.04 Replay Puma 5

  Tenisice su u finalnoj fazi izrade ručno obrađene abrazivnom tehnikom i bojenjem za koje se koristi prirodni pigment, idealan za stvaranje unikatnog izgleda.

  Čelni ljudi Replaya i Pume Matteo Sinigaglia i Bjørn Gulden istaknuli su zadovoljstvo i uzbuđenje suradnjom, a kao najsvjetlije točke istaknuli su posvećenost kvaliteti, inovacijama te ekološki održive procese proizvodnje.

  2020.08.04 Replay Puma 11

  Limitiranu ediciju Ralph Sampson by Puma for Replay možete pronaći u odabranim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu Zadru, te na Reverto web shopu.
  Cijena modela: 2.250,00 kn

  2020.08.04 Replay Puma 12