Kako nositi mačje uši?

  Rajf je posljednjih godina evoluirao u mačje uši, viđamo ih kao one najzabavnije modne dodatke u skoro svakom dućanu, dolaze u bezbroj varijanti. Ponekad glume krunu, imaju bisere ili čak krzno, čipku ili til, no uvijek su tu ta dva simpatična uheka koja strše iz kose i baš se dobro igraju.

  asos jewel cat ears hair crown
  Animal instinct - uheka + krzno @ Asos

  Jedna od najvećih obožavateljica rajfova s mačjim uhekima je Iris Hazler, urednica Budi.in-a, koja rijetko propušta kosu sputati upravo ovim zabavnim modnim dodatkom. Štoviše, to je postao njezin statement modni dodatak. - Prve uši koje sam kupila bile su od Minnie Mouse prije oko  pet godina i sjećam se da je mami bilo neugodno ići sa mnom na blagajnu. Ipak, miševi mi nisu toliko dragi kao mačke (koje obožavam), pa sam se oduševila kada su takvi rajfovi došli u ponudu naših dućana - .

  iris hazler 4

  - Prvi put sam uši na glavi nosila na Terraneo festivalu i jednostavno su mi se prirodno uklopile u styling. Od tada, pa do danas, uši su postale jedan od mojih omiljenih modnih dodataka. Nosim ih na apsolutno sve kombinacije, bez obzira radi li se o koncertu, razgledavanju na putovanjima, svakodnevnom poslu u redakciji ili o tjednima mode - .

  iris hazler 2

  Kako ih kombinirati?  - Uz jednostavne haljine, ali i nešto šarenije kombinacije veselih majici i suknji. Jedino što (pokušavam) pripaziti je da ne stavljam dodatan nakit, osim prstena, kako bi uši ipak ostale u prvom planu - ističe Iris.

  iris hazler 1

  - Reakcije okoline - nastavlja Iris - znaju biti svakakve, od starijih gospođa koje se križaju kad me vide i kažu da sam vrag, do oduševljene djece koja se iskreno razvesele… A fora su i reakcije u tramvaju kad ljudi malo nepristojno bulje. Ali neka, malo veselja i dobrog raspoloženja nije nikada na odmet, a meni uši baš tako začine dan, ne samo styling - . Moda je i zabava, a ovakvi modni dodaci baš daju trešnjicu na šlag!

  asos-cat-ears-headband

  Roba je jednostavna? Možda je vrijeme za cat ears

  topshop-halloween-faux-fur-cat-ears

  Uheka malo opasnije mace! @ Topshop