RED PARTY // Boudoir potpisuje slatke rumene haljine za xmas

  Boudoirke su imale reviju u Rijeci, na eventu Extravagant Gala. Najnovija božićna kolekcija u riječki je Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja – Guvernerovu palaču donijela pravu blagdansku bajku, javljaju Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević.

  Extravagant Gala Boudoir revija

  Slatke haljine s volanima naglašene su crvenim tonovima, raskošne u volanima i prepoznatljivo široke. Boudoirke su poznate po svojim chic haljinama rasplesane siluete, a osim tila tu su i razne sjajne teksture posebnog plastic sjaja. Više slojeva donosi igru sjajnih i mat tekstura, sve je uronjeno u tonove boje ljubavi i prosinca.

  Boudoir 14

  - Naša nova kolekcija je svečana, prigodna za blagdane pred nama. Na reviji smo pokazali dio pret-a-porter kolekcije i na haljine smo doslovno napisale da su upravo za posebne prilike. Uvijek volimo doći u Rijeku, jer smo odavde. Sretne smo što smo dobile priliku samostalno ovdje predstaviti božićnu kolekciju. Hvala Rijeci i svim damama koje nas redovito prate i podržavaju! – rekle su modne blizanke.

  Boudoir 9

  Extravagant Gala, u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom hrvatskog primorja, od samih početaka ima i humanitarnu notu. Ove je godine sav prihod od ulaznica bio namijenjen Udruzi za sindrom down Rijeka 21 – prikupljeno je više od 16 000,00 kn, objavljeno je.

  IBeauty

  Boudoir 21

  Boudoir 19

  Ghetaldus Rijeka

  Extravagant Gala Guvernerova palača

  Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir Ferina