Njega lica Anđelika, L'Occitane

  GLAVNI SASTOJAK:
  Vrlo cijenjena biljka Anđelika u samo nekoliko dana može izrasti i do dva metra visine zahvaljujući svojoj iznimnoj sposobnosti crpljenja vode duboko iz zemlje. L'Occitane je otkrio i patentirao izvanrednu učinkovitost anđelike na hidrataciju i vitalnost kože. Linija sadrži organsku anđeliku iz pokrajine Drôme (Provansa).

  RITUAL:
  - Pjenušavi gel za čišćenje lica
  Prvi korak za vraćanje vitalnosti kože. Gel se u dodiru s vodom pretvara u izdašnu pjenu, koja nježno i temeljito čisti kožu lica od svih nečistoća. Sadrži vodicu i eterično ulje anđelike koji  koži vraćaju sjaj i daju joj optimalnu vlažnost.

  - Hidratantni tonik
  Završni korak za potpuno čistu i revitaliziranu kožu. Osvježavajući, bezalkoholni tonik obogaćen vodicom i eteričnim uljem organske anđelike hidratizira i osvježava kožu te nježno uklanja ostatke nečistoća. Koža je spremna za upijanje svih aktivnih sastojaka vaše svakodnevne kreme za njegu.

  - Roll-on gel za područje oko očiju
  Osvježavajući i lagani sastav ovog gela odlično je sredstvo za buđenje umornih očiju. Masažna kuglica pruža trenutni učinak hlađenja koji opušta kožu oko očiju i potiče mikrocirkulaciju. Kombinacija anđelikine vodice i eteričnog ulja organske anđelike u obliku mikrokapsula potiče prirodnu hidrataciju kože i pomaže u zaštiti od slobodnih radikala. Kompleks aktivnih sastojaka djeluje protiv tamnih kolutova i podbuhlosti.

  - Hidratantna krema
  Svilenkasto meka hidratantna krema poboljšava prirodnu hidrataciju kože, potičući sintezu akvaporina ("vodenih kanalića" koji osiguravaju bolju protočnost vode do stanične jezgre). Anđelikino eterično ulje poboljšava elastičnost i štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala. Za zaglađenu, napetu kožu i zdravu, blistavu put.

  - Zaštitni fluid ZF 15
  Štiti kožu od isušivanja i štetnih sunčevih zraka. Ovaj svilenkasto lagan, osvježavajući fluid hidratizira i revitalizira kožu u trenutku. Elastičnost kože je bolja, kao i djelovanje protiv slobodnih radikala. UVA i UVB zaštitni filteri štite kožu od štetnog djelovanja sunca. Za zaglađenu, napetu kožu i zdravu blistavu put.

  CIJENE:
  Pjenušavi gel za čišćenje lica, 200 ml 128,80 kn
  Hidratantni tonik, 200 ml 128,80 kn
  Roll-on gel za područje oko očiju, 10 ml 166,60 kn
  Hidratantna krema 50 ml 276,50 kn
  Zaštitni fluid ZF 15, 30 ml 223,40 kn

  GDJE KUPITI: U trgovinama L'Occitane.
  http://hr.loccitane.com/lokacije-trgovina,51,2,51,85259.htm?Country=Croatia