Ove godine ugostit ćemo još jedan festival: Labyrinth Open održat će se u Omišu, od 08. do 11. srpnja 2017. Ekipa koja stoji iza festivala popularna je nizozemsko-belgijska promotorska agencija Labyrinth ...
... neki neočekivani dizajnerski preokreti.
Nakit Studija Piattellina izrađen je od 9, 18 i 24-karatnog zlata, 925 i 999 srebra, dragog kamenja jedinstvenih oblika i veličina i reciklabilnih materijala. ...
... kefirnih zrnaca ili stavite staklenku u hladnjak.
Neki zrnca ispiru vodom nakon svakog procesa, a neki ne. Ja svoja ne ispirem jer se tako kefir oslabljuje. Ako koji dan preskočite cijeđenje pa ...
... kalabrijsku zemlju; dok su esencije grejpa i mandarine uokvirene dinamikom ružičastog papra. Drvenasta elegancija u srcu mirisa, oblikovana je sofisticiranim potpisom čempresa i žestinom kardamoma i cimeta. ...
... tko je nosi. Polu-trajna boja prozvana je Fire, razvijena je u londonskom laboratoriju kompanije The Unseen. Predstavljena je prvi put na pisti londonskog tjedna mode i biti će krajem ove godine na tržištu ...
... tradicionalnih, čistih sirovina s ciljem stvaranja inovativne olfaktorne krecije. Postigli smo mirisni sklad i iznjedrili suvremeni klasik.
OLFAKTORNA PIRAMIDA Vrh: Svježi bergamot iz Kalabrije, mandarina, ...
... niz predavanja o parfemu kao umjetnosti, te je bio jedan od predavača na TED konferenciji.
Jurajev trenutni favorit, jedan od... A Lab on Fire - What We Do In Paris is Secret: - mislim da trenutno ...
... Topli osjećaj uzvišenosti. Spiritualan miris tamjana, labdanuma, sive ambre, pačulija i vetivera.
Fleur d'Oranger Tradicionalno orijentalan, svjež floralan miris. Sjećanje na Marrakesh.
Floretine ...
... pariške slastičarnice "Laduree", niche institucija "Parfums d' Nicolai", misteriozni mirisi "A Lab On Fire", te bogate i jake "LM Parfums" olfaktive kreacije koje ostavljaju bez daha, bilo da dolaze u parfemu ...
... informacija oko isključivanja kolačića Postoji nekoliko internetskih stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.Više informacija pročitajte na sljedećim linkovima: http://www.allaboutcookies.org/ ...